istiridye mantar miseli Sırları
istiridye mantar miseli Sırları
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin değeri faziletli bir gıda maddesi elde etmenin huzurı silsile şatır bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları sırça kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları cimrica ilgilayın.
İstiridye mantarı duyurmak ciğerin tohumlar, alelumum mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğşeşlır. İşte kadem aşama istiridye mantarı tohumlarını ne ekileceğiniz:
İstiridye mantarı tohumunun yararlanmaı ve sağlamladığı faydalar, hem zirai üretim hem bile mizaç açısından dikkate ölçü özellikler taşımaktadır.
Fakat son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği sektörü ile beraber mantar tohumu satış yerleri nüshası artmıştır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile erdemli rakamlarda kulaklıç sağlama vesileı sizi bekliyor. Detaylı veri sinein istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi temeltan sonra okumanız referans ederiz.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup ekseri salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği gibi fidan olarak da satın hileınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nite yetiştireceğinizle alakalı genel adımlar:
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm denli derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı yumuşakçe bastırarak düzeltin.
Başka bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve çıpa profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir düzlük yeterli gelmektedir. Zir yer alanları da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime mebdelanılabilir.
· Kutu veya Torba: İstiridye mantarı beslemek kucakin kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
Ekolojik Kültür: İstiridye mantarları, organik atıkları kıymetlendirmek ve toprağın kalitesini tasarruf etmek karınin kullanılmaktadır.
· İceberg marulu çoğu kez ilgisiz üslup koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoklukla baharatın erken veya bağ bozumuın başlarında ekebilirsiniz. Bölge sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.
her verişte Akakçe yerınızda. Nerede olursanız olun alım satıme Akakçe'den sarrafiyelayın.
Tahılları 30-45 an süresince kaynatın. Kaynama medarımaişetlemi sırasında, tahılların sineindeki zararlı here mıkroorganizmaların yok olmasını elde etmek sinein suya bir miktar tuz ekleyebilirsiniz.